Telefon

+386 41 687 890

E-pošta

info@bioestetik.si

Potrebno predhodno naročilo

Pon - Pet: 8 - 20

Zmanjšanje obsega telesa že po prvem tretmaju

Celulit je patološka sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Najpogostejši vzrok za nastanek je slab pretok limfe, prehrana, pomanjkanje gibanja, dedna zasnova, hormonsko neravnovesje, način življenja. 

Za odpravljanje celulita vam nudimo več vrst programov, ki se med seboj dopolnjujejo. Ob vašem prvem obisku, po temeljitem pogovoru, izberemo najprimernejši potek in število tretmajev. 

Za uspešnost tretmajev je potrebno vaše sodelovanje in upoštevanje navodil.

 ANTI-AGE z BODY MASK iz alg Nepogrešljiva pri oskrbi kože z minerali, vitamini, proteini in vlago ter pri anticelulitnih tretmajih. Za prečiščevanje in absorbcijo poskrbi zelena glina, za reminalizacijo morski mulj ter silicijeva prst, za izdatno hranjenje in vlaženje kože ter zaviranje procesa staranja pa spirulina (modro-zelena alga). Maska je priporočljiva tudi za nosečnice in doječe mamice. Vidni rezultati že po prvem tretmaju! 

FIRMING EFECT / UČVRSTITEV KOŽE Izboljšanje tonusa kože z ART OF SPA Energijskim balzamom Z izjemnimi aktivnimi sestavinami, kot so čebelji in palmin vosek, naravna olja (makadamija, jojoba, olje belega limnanta...), ki krepijo hidrolipidni sloj kože ter eterična olja pomaranče in limone, ki pospešita mikrocirkulacijo in omogočata revitalizacijo telesa izvedemo anticelulitno masažo. Vidni rezultati že po prvem tretmaju!