Telefon

+386 41 687 890

E-pošta

info@bioestetik.si

Potrebno predhodno naročilo

Pon - Pet: 8 - 20

Samozavesten in očarljiv pogled

GlamLashes visokokakovostne trepalnice so primerne za vsako žensko z redkimi ali kratkimi trepalnicami, kot tudi za vsako, ki je brez zahtevnega ličenja rada urejena vsak trenutek - bodisi zjutraj, ko vstane, telovadi ali poleti leži na plaži. 

S profesionalnim pristopom vas bomo v dveh urah spremenili v žensko z zapeljivim pogledom. S to tehniko trepalnice podaljšamo, zgostimo ter oblikujemo. Zelo priročno je tudi to, da maskara ne bo več potrebna. 

Trepalnice GlamLashes so zelo obstojne, vodoodporne in primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč. Izgledajo popolnoma naravne, tanke in lahke, kot vaše. Izvajamo volumensko tehniko podaljševanja in tehniko 1 na 1. 

Priporočljivo je da na podaljševanje trepalnic pridete nenaličene. Ličila morate odstranjevati z micelarno vodico in ne z oljnimi odstranjevalci.

Korekture trepalnic so priporočljive v treh tednih, ker se pri večini v tem obdobju zamenja 1/3 naravnih trepalnic, na katere so prilepljene GlamLashes. 

Prepustite se rokam naših stilistov, ki vam bodo pričarali nasmeh na obrazu, pozitiven odnos do sebe in samozavesten očarljiv pogled.